Oculus Online, al meer dan 35 jaar ervaring in uw branche

Oculus Online standaard beschikbare modules

Oculus Online groeit met u en uw organisatie mee

Oculus Online als groeiplatform

Bij de keuze van een (nieuwe) ERP applicatie kijkt u verder dan alleen naar de huidige situatie. Vragen die u als ondernemer dagelijks aan uzelf en de organisatie stelt, hebben veelal betrekking op de toekomst en de doelstellingen van uw onderneming. Uw ERP applicatie moet hierin later geen struikelblok vormen.

Oculus Online groeit met uw business mee. In het platform vindt u bijzonder veel standaardfunctionaliteiten, ontstaan vanuit 35 jaar ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Middels een slimme interface implementeren we enkel de functionaliteiten die uw bedrijf gaat gebruiken. In een later stadium kunnen we gewenste functionaliteiten nog aan- en uitzetten. Bekijk ons functioneel overzicht voor een greep uit de beschikbare functionaliteiten in de diverse modules.

Oplossingen geheel gericht op uw branche

Is uw onderneming actief in een specifieke branche? Of kent uw onderneming wettelijke verplichtingen?

Oculus Online kent uw plichten en complexiteiten. Wij zijn actief in meerdere branches en hebben de gevraagde functionaliteiten opgenomen in de software. Pasklare oplossingen voor o.a. de food & beverage, fashion, accijnzen en variabele koersen kunnen volledig, volgens de wettelijke verplichtingen, geadministreerd worden.

Oculus Online ERP overal en altijd beschikbaar
Dashboard functionaliteit voor full-hd schermen

Full-HD schermen

Voorzien van Full-HD schermen voor een optimale en schaalbare weergave van uw informatieschermen en visuele overzichten.
Grafische rapportages in dashboard schermen

Grafische rapportages

Klantspecifieke dynamische dashboards. Uw gewenste informatie, statistieken & KPI´s op één overzichtelijk scherm. Een aantal standaard dashboards zijn voor u al beschikbaar; debiteuren, medewerkers (actiepunten), voorraad en handel.
Met Oculus Online ERP werken op uw tablet

Mobiel werken

Oculus Mobile, via uw tablet of smartphone mobiel werken met de Oculus software. Handig voor uw buitendienstmedewerkers.
Oculus Online ERP gekoppeld aan uw webshop

Koppelen met uw webshop

Een geïntegreerde oplossing met uw webshop. Real-time koppeling voor automatisch importeren van klantorders, klantgegevens en artikelinformatie.
BI oplossing voor het grafisch weergeven van gegevens

QlikView BI

Business Intelligence met Oculus Online QlikView modellen, voor geavanceerde managementrapportages en analyses. Informeer naar de mogelijkheden.
Navigeer door Oculus Online ERP op uw manier

Eigen menustructuur bepalen

Niet eindeloos doorklikken in verschillende modules en menu´s. U stelt uw eigen functionele menustructuren samen. Uw Oculus omgeving flexibel inrichten a.d.h.v. uw werkproces.
Zelf uitproberen