Oculus Online Handel

Met Oculus Online Handel is zijn alle handelsprocessen eenvoudig, overzichtelijk en veilig!

Oculus Online bestaat uit de volgende pakketten

Oculus Online Handel

Oculus Online Handel is uitermate geschikt voor organisaties die overzicht willen hebben en houden over alles wat met handel te maken heeft binnen de organisatie. Oculus Online Handel bestaat uit de standaard meegeleverde onderdelen Verkoop, Inkoop en Voorraadbeheer.

Vraag snel vrijblijvend een informatiepakket aan en laat u verrassen door de vele overzichtelijke mogelijkheden die Oculus Online Handel u kan bieden.

  • Volledig verkoopproces van offerte, order tot factuur
  • Verkooporders gekoppeld aan een inkooporder
  • Automatische bestellingen leverancier
  • Document management
  • Prijslijstenbeheer voor inkoop en verkoop
  • Beheer van klanten, leveranciers en artikelen
  • Voorraadbeheer
  • Rapportage mogelijkheden

Oculus Online Handel – Inkoop

Het volledige inkoopproces – van bestellen tot het matchen van de inkoopfactuur – heeft u onder controle met Oculus Inkoop. Tijdens dit traject heeft u volledig inzicht in de status van bestellingen. U bewaakt eenvoudig de overeengekomen levertijden en afgesproken aantallen, die daarmee ook de basis vormen van ATP.

Oculus Online Handel – Verkoop

Met de verkoopfunctie van Oculus Online ERP registreert u alle handelstransacties van verkoop tot realisatie van opdrachten, facturering en nazorg. Alle gegevens van uw klanten legt u vast in de centrale database: afspraken, contracten, afgesproken prijzen en de kredietwaardigheid.

De informatie is gemakkelijk op te vragen en wordt inzichtelijk weergegeven. Met de verkoophistorie ziet u de afhandeling van de verkooporders en de betrouwbaarheid van de leveringen. U houdt eenvoudig bij of de afspraken met klanten zijn nagekomen. Oculus Online Verkoop helpt uw verkoopbinnendienst!

Oculus Online ERP is de oplossing voor het MKB
Oculus Online ERP groeit met u mee als u dat wilt

Oculus groeit met u mee!

Oculus Online kan met u meegroeien of inkrimpen indien nodig. Oculus Online kan eenvoudig worden aangevuld met standaard applicaties uit de Oculus Suite. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uit uw ERP pakket groeit en weer voor een lastige keus komt te staan. Meer weten over Oculus Suite? Kijk eens op Oculus Suite ERP.
Voorraad altijd op het juiste niveau door grafische rapportages

Logistiek

Nooit meer het overzicht kwijt over wat u aan voorraden heeft en wat u moet bestellen. Uw voorraad is altijd op het juiste niveau en goederen zijn nooit meer te lang opgeslagen. Alle voorraadbewegingen die voortkomen uit in- en verkoop registreert Oculus Online. Uiteraard heeft Oculus Online de mogelijkheid van historie en rapportage over voorraadbewegingen.
Oculus Online ERP DMS (Document Management System) oplossing

Documentmanagement

U vindt alle documenten terug met het Oculus Online Document Management System. In dit systeem worden alle digitale documenten, gescande documenten, formulieren en overzichten opgeslagen. De distributie van documenten gebeurt automatisch. Per relatie geeft u aan welke documenten u wanneer en waarheen wilt versturen. Het systeem regelt de aansturing per printer of per e-mail.
Zelf uitproberen